Kundsupport: 040 - 16 39 00  -  mail@premiemax.se

Vårt sortiment:

Behöver du hjälp att hitta rätt produkt?
Ring eller maila så hjälper vi dig.

040-163900 eller mail@premiemax.se

Populära artiklar

Våra säljare
Nästan alla våra produkter specialanpassas efter kundens önskemål och då är det skönt att
prata 
med en riktig person. Vi har över 50 års erfarenhet i branschen och hjälper dig att hitta rätt.


 • USP icon torsos

  Personlig service. Specialprodukter kräver ofta diskussion och bollande av idéer.

 • USP icon check

  Korrektur och offert innan beställning!

 • USP icon trophy

  Drygt 50 års erfarenhet i branschen!

 • USP icon home

  Kontor / utställning i Malmö men levererar överallt!

Premiemax AB - vi hjälper dig med idrottspriser och reklamprodukter

Premiemax AB erbjuder ett stort sortiment av idrottspriser och reklamprodukter. Vår huvudsyssla sedan starten har varit idrottspriser och screentryck. Pokaler, medaljer och statyetter är produkter vi kan utan och innan och vi har det på lager i Malmö för omgående leverans. Något vi lägger stor vikt vid är även den personliga servicen, när man beställer specialanpassade produkter är det skönt att prata med en riktig person som är kunnig inom området och guidar en rätt. Vi erbjuder produkter med gravyr, lasergravyr, screentryck och digital sublimering. Vi är en av Sveriges ledande producenter av vimplar, standar och bordsflaggor som vi tillverkat i huset sedan 70-talet.

Vi levererar även Specialpräglade medaljer till en mängd stora lopp och evenemang i hela Skandinavien. Behöver ni hjälp med korrektur och förslag hjälper vi gärna till med detta.

Reklamprodukter eller profilprodukter är ju en närbesläktad kusin till idrottspriser och därför var det naturligt för oss att ta upp även detta i sortimentet. Vi har ett stort sortiment och många års erfarenhet av pins, broderade märken, vävda märken. Andra produkter som är populära både hos företag och föreningar är mössor och kepsar med brodyr, nyckelband och namnskyltar.
Det är lätt att navigera bland produkterna på vår hemsida och vi finns alltid ett mail eller ett telefonsamtal bort om ni behöver hjälp med eller har frågor om våra produkter.

Hos oss är det enkelt att beställa idrottspriser och reklamprodukter och det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda och kommer tillbaka år efter år. Vi på Premiemax finns här för er!